LED-belysning till företagsmarknaden

Durable gruppen levererar allt inom LED-belysning till företagsmarknaden.


Vi levererar komplett sortiment av LED-belysning till företagsmarknaden

Fördelarna med LED-belysning:

• Stora kostnadsbesparingar

• Mindre underhåll

• Genererar inte värme

• Enkelt utbyte av fluorescerande lampor

• 5-8 gånger längre livslängd än halogen

• Flimmerfritt ljus

• Val av varmt eller kallt ljus

Durable Energy samarbetar med solida tillverkare av LED-produkter för att ersätta fluorescerande lampor. Vi levererar gatljus, takpaneler, strålkastare, ljuslister och en mängd specialprodukter.

Produktkvaliteten har verifierats genom ett antal tester och certifieringar.

Våra tillverkare använder kända leverantörer som Philips, Osram och Cree.

Den 1 september 2018 trädde EU: s förbud mot import och produktion av traditionella glödlampor och halogenlampor i kraft. Även om de för närvarande inte är förbjudna att sälja, kommer dessa typer av ljuskällor att försvinna från marknaden med tiden.

LED i media:

Läs norska Enovas rapport om LED-belysning


LED-armaturer

Våra armaturer är noggrant utvalda för att ge en enkel installation, ge hållbarhet i alla tänkbara miljöer och ett enkelt utbyte. Vi erbjuder också allt-i-ett-lösningar.


LED takpaneler

När du väljer infällda paneler är det viktigt att produkten tillverkats på ett sådant sätt att den förhindrar rörelse på grund av plastutvidgning, vilket kan skapa färgförändringar, att plastlinsen minimerar risken för bländning och att den bibehåller färgen och inte gulnar med åren. Armaturen bör också dimensioneras till den standard som gäller för den aktuella marknaden.


LED ljuslister

För butiker, kommersiella byggnader etc. kan vi erbjuda system med hängande ljuslister som kan sammankopplas och även kombineras med uttag för anslutning av andra enheter.